StoryEditorOCM
OstaloMOKOŠKE JUDOKE

Učenici OŠ Mokošica opet idu na Državno prvenstvo u džudu

Piše PSD.
23. veljače 2017. - 11:15

Učenici Osnovne škole Mokošica osvojili su prvo mjesto na Županijskom prvenstvu osnovnih škola u džudu.
Natjecanje je održano 22. veljače u OŠ Marina Držića, a natjecale su se sljedeće ekipe: OŠ Lapad, OŠ Orašac, OŠ Marina Držića, OŠ Marina Getaldića i OŠ Mokošica.
Svi učenici OŠ Mokošica u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su izvrsne rezultate, a zbrajanjem pojedinačnih bodova osigurali su ekipnu pobjedu. Ovogodišnja konkurencija bila je jaka jer su učenici OŠ Lapad, OŠ Marina Getaldića i OŠ Mokošica imali gotovo podjednak broj bodova.
Učenici razredne nastave koji su nastupali za OŠ Mokošica su: Mate Pezo (-30kg), Stipe Prčan (-30kg), Marin Perger Milutinović (-34kg), Andrej Vukorep (-34kg), Leon Tomašević (-42kg) i Orlando Vuleša (+46 kg).
Na natjecanju su se predstavili i sljedeći učenici predmetne nastave OŠ Mokošica: Nikša Čikato (-42kg), Bruno Bencek (-50kg), Antonio Milutinović (-55kg), Mario Lonco (-66kg), Matej Burum (-66kg), Maroje Tovarac (+66kg) i Dominik Nemedi (+66kg).
Pobjedom na Županijskom prvenstvu učenici OŠ Mokošica osigurali su plasman na Državno prvenstvo koje će se održati 15. i 16. ožujka u Opatiji. Podsjetimo, učenici naše škole prethodne godine bili su ekipni viceprvaci Hrvatske.
Čestitamo  učenicima!

18. travanj 2024 03:28