StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/REPREZENTACIJA

MATO STANKOVIĆ PET OD PET Mini 'vatreni' u Češkoj nastavili niz

9. siječnja 2017. - 21:56

Iako nije bila kompletna, nedostaju Tihomir Novak, Franco Jelovčić, Dario Marinović, Jakov Grcić…, hrvatska malonogometna reprezentacija predvođena izbornikom, Konavljaninom Matom Stankovićem nastavila je niz dobrih rezultata u pripremnim utakmicama nakon Europskog prvenstva. Peta utakmica Hrvatske – peta pobjeda.

Nakon što je krajem prošle godine dobila dva puta Mađarsku u Mađarskoj (4:0 i 4:2), zatim Nizozemsku u Nizozemskoj (4:1 i 5:2), sad je u prvoj od dvije utakmice u Češkoj protiv Češke bila bolja s 2:1. Oba pogotka postigao je Matej Horvat, član Futsal Dinama. Horvat je za 1:0 pogodio u 7., a za 2:0 u 16. minuti. Češka je dvije minute prije odlaska na odmor, u 18. minuti, smanjila na 2:1. U nastavku nije bilo pogodaka.

U sastavu reprezentacije protiv Češke je i igrač Squarea Hrvoje Cvjetković. U Češkoj je još jedan Dubrovčanin, i to Siniša Bačić, dugogodišnji tehniko hrvatske malonogometne reprezentacije.

Nakon prve utakmice, koja je odigrana u Chrudimu, druga se igra 24 sata poslije, u utorak, 10. siječnja u gradu Hradec Králové.

25. travanj 2024 00:23