StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS/ETTU CUP

EUROPSKA FEDERACIJA ODLUČILA 'Pituri' ne morate u Tursku, dogovorite se s Bešiktašom gdje, ako ne...

6. siječnja 2017. - 19:26

Najvažnije, to što je Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor odlučio ne putovati u Istanbul u petak, 13. siječnja na susret protiv JK Bešiktaša u četvrtom krugu ETTU Cupa, razlog odluke su brojni teroristički napadi u Turskoj, ne znači oproštaj 'Pitura' od Europe, a što je bio slučaj u trećem krugu kad austrijski SPG Linz nije putovao u Istanbul na ogled s tim istim Bešiktašom.

Sad je vodstvo europske stolnoteniske federacije procijenilo kako je situacija u odnosu na studeni prošle godine, kad su Austrijanci donijeli odluku da ne idu, daleko opasnija te su odlučili da Libertas Marinkolor ne mora putovati u Tursku i da se dva kluba sami dogovore gdje će odigrati susret izvan Turske. Dubrovački klub je još ranije predlagao zamjenu domaćinstva, Dubrovnik želio zamijeniti Istanbulom, a potom je dodao još jedan prijedlog - neutralni teren, i to u Sarajevu.

U dopisu, koji je dobio dubrovački klub od vodstva ETTU-a, stoji ukoliko se ne dogovore s Bešiktašom da će tada oni odlučiti o mjestu i terminu odigravanja susreta.

25. travanj 2024 12:46