StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

BRONCA FAST FOOD RIVI SLANO Krešić u okvir, Marinović u mrežu

6. siječnja 2017. - 19:07

Fast food Riva Slano zauzela je treće mjesto na Zimskom malonogometnom turniru Sveti Vlaho. Sa 4:3 je na kaznene udarce dobila Cavtat. Nakon 24 minute igre, dva puta po 12, bilo je 1:1. Odlučila je posljednja treća serija kaznenih udaraca. Izvođač za Cavtat Davorin Krešić je zatresao okvir gola, a Tomislav Marinović pogodio za pobjedu Fast food Rive Slano, koja je u 8 minuta i 42 sekunde prije kraja utakmice prva zatresla mrežu. Uspjelo je to Vlahu Radiću.

Dvije i pol minute poslije, nakon što je propustila zaključiti sjajnu priliku za pogodak, izjednačenje. Umjesto 2:0 - 1:1. Pobjegao je Denis Hasanović, krenuo sam prema vrataru Petaru Šimunoviću, a kada mu je 'jedinica' Fast fooda Riva Slano krenuo u susret, najbolji strijelac Cavtata prizemnim udarcem je naciljao mrežu. Obojici igrača, koji su tresli mrežu, Vlahu Radiću i Denis Hasanoviću, to je bio četvrti pogodak u turniru. U trenutku kada je Denis Hasanović izjednačio na 1:1 ostalo je igrati još 6 minuta i 16 sekundi. Do kraja se mreže nisu tresle iako je bilo prilika i s jedne i s druge strane te su odlučivali kazneni udarci.

U prvoj seriji za Cavtat je pogodio Mario Benić, a za Fast food Riva Slano Mateo Kljunak. U drugoj seriji John Daničić i Petar Lončar. Potom treća serija, koja je odlučila.

Cavtat nije bio kompletan. Nedostajao je u prvom redu Emir Spahić. Nije ni Fast food Riva Slano bio kompletan. Inače, Fast food Riva Slano je treće mjesto zauzela igrajući u sastavu Petar Šeparović, Petar Lončar (2 pogotka), Mateo Kljunak (2 pogotka), Tomislav Marinović (11 pogodaka), Josip Milić, Toni Žile (1 pogodak), Ivan Levanat, Ivan Milić, Tomislav Storelli, Marijo Crnčević (1 pogodak), Vlaho Radić (4 pogotka) i Viktor Lekaj (1 pogodak). Za Cavtat su nastupali Lujo Jurišić, Mario Benić, Aldin Sarić, Tomislav Vodopija, Davorin Krešić (1 pogodak), Tomislav Odak Blasco (2 pogotka), Denis Hasanović (4 pogotka), Almir Spahić, John Daničić, Nikša Krešić, Marin Žanetić i Emir Spahić (1 pogodak).

20. travanj 2024 05:51