StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

GRAD OPET NA NOGAMA Koloseum i Puls u velikom finalu!

5. siječnja 2017. - 19:41

Konoba Koloseum i Caffa bar Puls igrat će u velikom finalu Zimskog malonogometnog turnira Sveti Vlaho. Konoba Koloseum je dobila Cavtat pred gotovo 700 gledatelja u Gospinom polju sa 6:1, dok je Caffe bar Puls s 5:1 bio uspješniji od Fast fooda Riva Slano. Veliko finale se igra u petak, 6. siječnja s početkom u 18.45 sati. Utakmica za treće mjesto počinje u 17 sati.
 
Caffe bar Puls je već osvajao turnir, i to dva puta, 2012. i 2013., dok to nije uspjela i Konoba Koloseum, koja je u svojoj prvoj godini nastupa bila treća, potom druga, a nakon što je prije dvije godine ispala u četvrtfinalu, prošle je opet igrala veliko finale i opet ostala praznih ruku. Konoba Koloseum je sad u svom petom nastupu po treći put izborila nastup u finalu.

Prvo polufinale? Dvije sjajne prilike Cavtata nakon što je Konoba Koloseum stezala obruč prvih sedam, osam minuta, ali bez uspjeha. Nažalost, nakon prve velike prilike Cavtat je ostao bez Emira Spahića. Držeći se za preponu izašao je iz igre, sjeo na klupu i više nije ulazio u igru. Odmah je to iskoristila Konoba Koloseum te povela s 1:0 (Maro Đuraš). Nije se dugo čekalo na odgovor. Denis Hasanović je iz daljine iznenadio Maria Biočića za 1:1. Potom, nova uzbuđenja. Dva puta je Damjan Šulić u velikoj prilici, ali nema pogotka.

U nastavku Damjan Šulić, iskosa, pogađa suprotnu stranu za 2:1 i novo slavlje navijača Konobe Koloseum. Nepunih osam minuta prije kraja zbog ozljede je igru napustio još jedan igrač Cavtata, Davorin Krešić. Nedugo nakon toga Ivo Caput pogađa te je 6 minuta i 21 sekundu prije kraja Konoba Koloseum stigla na dva pogotka prednosti. Cavtat je zatim zaigrao na sve ili ništa. Vratio se i Krešić, ali odmah je Konoba Koloseum kaznila takvu igru. Šulić je pogodio iz svoje polovice za 4:1, a isti igrač je 4 minute i 42 sekunde zakucao za 5:1. Hrvoje Cvjetković je zaključio priču tri minute i 47 sekundi prije kraja pogotkom iz slobodnog udarca za 6:1.

U drugom polufinalu Caffe bar Puls je vrlo brzo stekao osjetnu prednost. Kobna je bila 4. minuta za Fast food Riva Slano. Dva puta mu se tresla mreža (prvo Mato Šimunović, a potom Matej Nađ). Prije odlaska na odmor Maro Kalauz je pogodio za 3:0, a nakon toga, u 9. minuti tračak nade za Fast food Rivu Slano (pogodak Vlaha Radića). U drugoj polovici drugog poluvremena dva nova pogotka Caffe bara Puls (Pero Ševo u 18. te Mato Šimunović u 22. minuti).

19. travanj 2024 17:39