StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA/JUNIORSKO PH (Ž)

DUBROVKINJE NAJBOLJE U DALMACIJI Uzele i polovicu pojedinačnih nagrada!

21. prosinca 2016. - 18:31

Juniorke Dubrovnika su najbolje u regiji jug. Osvojile su prvenstvo Dalmacije, koje je održano u Splitu u konkurenciji ukupno osam ekipa od Zadra do Dubrovnika te se plasirale na državno prvenstvo, koje će se krajem siječnja 2017. igrati u Rovinju.

- U skupini smo nadigrale Trogir i Marinu Kaštela, obje utakmice smo dobile s 2:0, dok je Split bio za nijansu bolji te nas dobio s 2:1, ali, najvažnije, već smo bile osigurale prolaz dalje, polufinale. Danas, drugog dana prvenstva u polufinalu smo bile bolje od Brda s 2:1. Bila je to uistinu zahtjevna utakmica, kao i samo finale protiv dosta kvalitetne ekipe Zadra, jedine ekipe koja je do finala odskakala u odnosu na druge. Međutim, u finalu smo bili bolji, dobili Zadra s 2:1 te zasluženo osvojili prvo mjesto – istaknula je Marina Radić, trenerica juniorki Dubrovnika.

Koliko je Dubrovnik bio dobar na regionalnom prvenstvu potvrđuju i pojedinačne nagrade. Tri od šest ih je otišlo u ruke igračica Dubrovnika: Ivana Marinović je izabrana za najbolju igračicu turnira, Orsula Štaka za najboljeg srednjeg blokera, a Gabriela Stipanović za najbolju tehničarku prvenstva.

- Čestitke i pohvale svim igračicama, ne samo nagrađenima. Sve su odigrale odlično. Ponosna sam na njih – naglasila je Radić.

Dubrovnik je prvo mjesto osvojio igrajući u sastavu: Ivana Marinović, Ivana Ivaniš, Gabriela Stipanović, Ana Matušić, Orsula Štaka, Ora Ivanišević, Petra Putica, Đive Turajlić, Azra Mehić, Katija Vuličević, Hana Dilberović i Nikolina Tomašević.

25. travanj 2024 19:22