StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/KUP HRVATSKE

CAVTAT NA GRIPAMA Finale za 15. rođendan?

28. studenog 2016. - 23:30

Malonogometaši Cavtata igrat će u polufinalu Kupa Hrvatske – regija jug protiv U.N.Hajduk S.D.R., i to u srijedu, 30. studenoga na splitskim Gripama s početkom u 15.20 sati. Tko bude uspješan u tom ogledu stići će na korak do plasmana u završnicu Kupa Hrvatske, među 16 najboljih.

Cavtat je bio slobodan na startu, a potom je iznenadio Dubu Konavosku, člana južne skupine Druge hrvatske lige. Dobio je tu utakmicu na Grudi s 3:2. Sad je ždrijebom izbjegao novi susret sa članom južne skupine Druge hrvatske lige, nije izvukao neporaženog Hajduka (tri pobjede i šest remija nakon 9. kola) i(li) Genius, već U.N.Hajduk S.D.R., koji je, kao i on, županijski ligaš, a koji nakon 4. kola Županijske lige Splitsko-dalmatinske zauzima deseto mjesto u konkurenciji dvanaest klubova s pobjedom i tri poraza te pogodak razlikom 14:28. Međutim, u 2. kolu Kupa Hrvatske – regija jug i U.N. Hajduk S.D.R. je, kao i Cavtat, izbacio člana južne skupine Druge hrvatske lige. Sa 4:2 je bio uspješniji od Crnice.

Cavtat je pak u Županijskoj ligi Dubrovačko-neretvanske županije četvrti nakon 7. kola u konkurenciji 14 sastava. Ima četiri pobjede, dva remija i jedan poraz te pozitivnu, 15:7 pogodak razliku. Prvi strijelac je Tomislav Vodopija sa 4 pogotka, Tomislav Odak Blasco je postigao 3, Mario Benić i Petar Vuličević po 2, a po 1 pogodak Boris Katić, Davor Cverlin, Davorin Krešić i Nikša Krešić.

Kad je slavio desetogodišnjicu postojanja, 2011. godine, Cavtat se plasirao u južnu skupinu Druge hrvatske lige. Može li sad kad obilježava 15 godina postojanja ostvariti najveći uspjeh u Kupu Hrvatske?

24. travanj 2024 14:06