StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

TRI VIŠE NEGO NA CIPRU Otvaranje u Sponzi

31. listopada 2016. - 13:51

Svečano otvaranje 9. Europskog natjecanja malih federacija u bridžu, koje se u Dubrovniku održava od 1. do 4. studenog u Hotelima Importanne Resorta, održat će se u Palači Sponza,  u utorak, 1. studenoga, s početkom u 17 sati kad će se održati ždrijeb te odrediti raspored igranja. Svečanost proglašenja najboljih, dodjela nagrada, bit će u petak, 4. studenog u 20 sati u Hotelu Neptun. 

Litva
i Srbija su nove dvije reprezentacije, koje su se prijavile za nastup te će u Dubrovniku sudjelovati 17 reprezentacija. Prethodno su nastup najavile Albanija, Bosna i Hercegovina, Cipar, Crna Gora, Češka, Estonija, Otok Guernsey, Hrvatska, Libanon, Luksemburg, Mađarska, Monako, San Marino, Slovačka i Slovenija. Na prethodnom prvenstvu, koje je krajem listopada prošle godine održano na Cipru, gradu Protaras, nastupilo je 14 reprezentacija, a najbolja je bila Estonija (Hrvatska je zauzela peto mjesto).

Organizatori 9. Europskog natjecanja malih federacija u bridžu su Hrvatski bridž savez, Bridž savez Dubrovačko-neretvanske županije i Bridž klub Dubrovnik, a organizaciju su pomogli Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Dubrovački savez športova, Zajednica športa Dubrovačko-neretvanske županije i Društvo prijatelja Dubrovačke starine.

20. travanj 2024 11:05