StoryEditorOCM
OstaloODBOJKA/KUP HRVATSKE (Ž)

Bez iznenađenja u Kaštel Starom

27. listopada 2016. - 00:53

Odbojkašice Dubrovnika nisu uspjele prirediti iznenađenje te se plasirati u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Poražene su u Kaštel Starom od superligaša, Kaštela DC s 3:0 (25:16, 25:10, 25:21). Prolaz među osam najboljih izborili su još HAOK Mladost, Marina Kaštela, Vukovar i Nova Gradiška. Preostala tri mjesta popunit će uspješniji iz ogleda Kostrena – Poreč, Marčana – Rockwool te Osijek – Vinkovci.

Dubrovnik je protiv Kaštela DC igrao pod vodstvom trenerice Mirjane Vreće u sastavu: Anđela Kalauz, Sanja Curić, Gabriela Stipanović, Nikolina Šare, Ivana Marinović, Ana Matuško, Ana Matušić, Anamarija Grgurević, Marya Rožić, Ora Ivanišević, Nikolina Tomašević i Hana Dilberović. I dalje nedostaje Orsula Štaka, a u Kaštel Starom nije bilo Ane Pavlović, koja je nastupila u prve dvije utakmice nove sezone.

Novi nastup odbojkašice Dubrovnika imaju već u subotu, 29. listopada kad su u 3. kolu Prve hrvatske lige gošće Zadra. Nakon prva dva kola Dubrovnik je na polovičnom učinku, pobjeda i poraz te je s dva boda na petom mjestu, dok je Zadar jedini bez osvojenog boda te se nalazi na posljednjem, osmom mjestu. Utakmica u Zadru počinje u 17 sati.
 

18. travanj 2024 19:50