StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/ ŠPANJOLSKA

ELPOZO SE PROBUDIO Dario Marinović: 'Možemo uzeti sve'

22. listopada 2016. - 02:16

Prvo remi u Zaragozi na startu prvenstva, i to nakon što su vodili s 3:1 te poveli sa 4:3 nepune dvije minute prije kraja. Potom poraz kod kuće 5:2 od Catgas Energie. I u toj prvoj utakmici kod kuće su vodili, i to s 2:0, a tri pogotka su primili u zadnje tri minute kad su jurili pobjedu. Srećom, treća utakmica je bila sreća. ElPozo Murcia je u 3. kolu dočekala Levante te ga savladala sa 7:1.

- Sezona je počela odlično. Osvojili smo trofej. Pobjednici smo španjolskog Superkupa što je svakako super uspjeh, uz to izboren protiv Movistar Intera, aktualnog prvaka protiv kojeg smo u zadnje vrijeme imali loše rezultate. Nažalost, neočekivano smo loše startali u prvenstvu, ali sad je krenulo. Imamo kvalitetu za osvojiti sve trofeje ove sezone, samo, naravno, treba biti pravi - istaknuo je Dario Marinović, hrvatski reprezentativac iz Mokošice, koji je od ljeta 2015. član ElPozo Murcie.

Marinović je u prvoj sezoni osvojio s ElPozo Murciom španjolski Kup Kralja, a na početku druge sezone srebrna kopačka Europskog prvenstva 2012. godine okitila se novim trofejom.

U 4. kolu prvenstva Španjolske ElPozo Murcia je 30. listopada gost Palma Futsala.

24. travanj 2024 08:33