StoryEditorOCM
OstaloBADMINTON

Tko su finalisti Valamar Junior Opena?

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
8. listopada 2016. - 23:07

Jenjira Stadelmann iz Švicarske i Reka Madaradz iz Mađarske finalistice su Valamar Junior Opena, dok su u muškoj konkurenciji finale turnira u Gospinom polju, Otvorenog prvenstva Hrvatske, koji se boduje za svjetsku juniorsku rang listu, izborili Filimon Collins Valentine iz Rumunjske i Cristian Savin iz Češke. I dok su u turniru juniorki nositeljice ostale bez finala, u turniru juniora do finala su stigli četvrti (Collins Valentine) i šesti nositelj (Savin).

Uzimajući u obzir nositelje najjače finale bit će finale mješovitih parova budući u njemu igraju prvi nositelji, Poljaci Pawel Smilowski i Magdalena Swierczynska protiv drugih nositelja, para iz Slovenije (Miha Ivanić i Nika Arih). Poljak Pawel Smilowski igra i finale muških parova. Sa sunarodnjakom Robertom Cybulskim je u ulozi prvih nositelja, a suparnici u finalu su im Talijani, Fabio Caponio i Giovanni Toti.

Dva finala igra i Janjira Stadelmann iz Švicarske. U finalu ženskih parova nastupa s Aline Muller, a Švicarkinje će se za zlato boriti protiv Poljakinja, Wiktorie Dabczynske i Aleksandre Goszczynske.

Finala Valamar Junior Opena, međunarodnog turnira koji je okupio 98 juniora i juniorki iz 15 država, u Sportskoj dvorani u Gospinom polju počinju u nedjelju, 9. listopada u 10 sati.

24. travanj 2024 22:56