StoryEditor

Štrok prekinuo suradnju i s Blagaićem

Piše PSD.
21. ožujka 2008. - 12:41

Nakon što je prije nekoliko dana obznanio raskid ugovora o upravljanju hotelom Atrium Zvonka Kotarca, Goran Štrok se od petka povukao i iz Croatian Caribbean Yacht Chartera, posla iznajmljivanja megajahti kojeg je pokrenuo s Vicencom Blagaićem, direktorom Profectusa koji organizira ugledni Croatia Boat Show.

 Takav je razvoj situacije oko CCYC-a, glamurozno predstavljenim prošle godine, bio očekivan i najavljivan, no prvi put je i službeno potvrđen.

- Tvrtka Jadranski luksuzni hoteli i Goran Štrok, vlasnik tvrtke, odlučili su okončati suradnju s tvrtkom za pružanje usluga iznajmljivanja luksuznih jahti Croatia Caribbean Yacht Charter zbog potencijalnih novih atraktivnih projekata na kojima upravo rade stručne službe JLH kao i fokusiranja na osnovni biznis, stoji u kratkom priopćenju JLH-a.

 Glasnogovornica tvrtke Danijela Mihalić ustvrdila je samo kako tome nema što dodati, te da je s Profectusom došlo do mirnog razlaza.
Na ovaj način Goran Štrok se povukao iz oba svoja posla koja je imao na području Splita, no to ne znači da su odustali od tog područja.

- Nama je Split definitivno vrlo zanimljiv i trenutno razmišljamo o dva-tri projekta o kojima zasad ne možemo otkrivati pojedinosti, kazala nam je Danijela Mihalić.
Vicenco Blagaić, koji ovih dana priprema 10. Croatia Boat Show, tvrdi također da je do razlaza došlo mirno, bez većih potresa.

- Tvrtka ide dalje, sad pod nazivom Croatian Emirates Yacht Charter, sezona je spremna i očekujemo dobre rezultate. Jedina je razlika što ćemo zimi, umjesto na Karibe, naše brodove slati u Ujedinjene Arapske Emirate. Već na našem sajmu imat ćemo promociju nove kompanije, a postoji mogućnost i nalaženja novog poslovnog partnera, kaže Blagaić.

                                                                                                     IVICA PROFACA / EPEHA

#GORANŠTROK#VICENCOBLAGAIĆ#JAHTE

Izdvojeno

03. srpanj 2020 22:53