StoryEditorOCM
Splitlipa mladost

Kaštelanski maturanti proslavili najvažniju večer u životu: nakon špalira i večere, uslijedio je pravi party...

Piše Dalmacija SD
21. travnja 2023. - 23:56

Maturanti Srednje škole Braća Radić iz Kaštel Štafilića, uz pratnju profesora, svoju najvažniju večer u životu proveli su u idiličnom ambijentu Restorana Kampus. Definitivno se isplatilo potegnuti iz najudaljenijeg Kaštela do kampusa jer su maturanti i ovaj restoran jednostavno dobitna kombinacija.

Uoči špalira, koji je započeo u 19 sati, moglo se vidjeti mnoštvo nasmijanih lica maturanata i ponosnih roditelja te članova obitelji koji su ih došli ispratiti.

Crveni tepih, press-wallovi pod svjetlima reflektora, koktel dobrodošlice i moderno uređenje restorana, dodatno su naglasili važnost ove večeri.  

image

mat mat

Dobra se atmosfera pod najvećom disko-kuglom u Hrvatskoj nastavila i nakon špalira, a ravnateljica škole Marija Kezele je radi službenog putovanja svoje maturante pozdravila preko videozida i zahvalila im na predivnim godinama suradnje.  

Nakon uvodnih govora, prvog plesa, himne i prvog slijeda hrane ovaj se romantičan prostor u trenutku transformirao u diskoteku. Za zabavu je bio zadužen Jexi band.

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

image

mat mat

image

mat mat

image

mat mat

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:41