StoryEditorOCM
Splitna intenzivnoj

Dr. Markić: Mladić noćas oboren na pješačkom prijelazu je u kritičnom stanju. Radimo sve da ga stabiliziramo

Piše Božidar Lončar
8. lipnja 2023. - 12:32

Iz policijske uprave Splitsko dalmatinske obavijestili su javnost kako je u noći 08. lipnja oko 3:20 na raskrižju Vukovarske i Velebitske ulice u Splitu došlo do prometne nesreće u kojoj je osobno vozilo oborilo pješaka na pješačkom prijelazu.koji je prevezen u bolnicu s teškim i po živom opasnim ozljedama. Kako neslužbeno doznajemo, kriminalističko istraživanje je još u tijeku. 

Žrtva je 17-godišnjak čije je stanje kritično, kazao je Joško Markić, pročelnik Zavoda za intenzivnu pedijatriju KBC Split:

- Noćas je u splitsku bolnicu primljen adolescent od 17 godina s teškim tjelesnim ozljedama. Nakon primarnog zbrinjavanja na hitnom kirurškom prijemu naše ustanove, dječak je prebačen u Zavod za intenzivnu pedijatriju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split. Stanje mu je iznimno kritično i u tijeku su sve mjere intenzivnog liječenja kojima pokušavamo stanje stabilizirati i liječiti - kazao je Joško Markić, pročelnik Zavoda za intenzivnu pedijatriju KBC-a Split.

Iz policije pozivaju očevice da nazovu Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:44