StoryEditorOCM
SplitNEKA ČUDNIJA VREMENA

Bivši splitski gradonačelnik se prisjetio Sudamje u vrijeme pandemije: ‘Sitite se kako nam je bilo, izađite i uživajte‘

Piše Frano Kiso
4. svibnja 2024. - 21:20

Već smo podosta odmakli od pandemije koronavirusa koja nam je svima u neku ruku promijenila život, bilo da je riječ o ograničenju kretanja, radu od kuće ili gubitku najmilijih.

U Splitu se ovih dana fešta na svakom koraku, a bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara se prisjetio vremena kada je grad za vrijeme Sudamje bio pust i domaći glazbenici su nastupali bez publike.

- Dani su od Sudamje i znamo da je volimo proslavit i uz dobru pismu. Uživajte svakoga trena u ponuđenome programu i idite vanka, poslušat i uživat u njoj. Sitite se kako nam je bilo u doba Covida - podsjeća Krstulović Opara i napominje da su u njegovom mandatu dvije Sudamje prošle bez prave proslave.

image
Facebook/Andro Krstulović Opara

- Dvi Sudamje u mojemu mandatu su nam prošle "zaključane", bez Fjere, ali smo ipak i tada tili i uspili putem TV-a približit vam duh, toplinu i svečanost Sudamje s Grašom 2020. godine na Peristilu i Gibom 2021. na Vidilici. Je, bilo je lipo ali... - sjetno piše bivši gradonačelnik i poziva da zato sad svi izađu i provesele se.

- I zato, uživajte u ovoj i idućim Sudamjama i da se više nikad ne ponove one dižgracije i nikome da se dogodu onakve pegule. Nekako mislin i nadan se da smo ih za dugo vrimena prid nama "potrošili". Neka vam je u zdravlju i srići, dobri ljudi - zaključuje.

image
Facebook/Andro Krstulović Opara
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 13:22