StoryEditorOCM
SplitDA VRIME POSLUŽI

Advent u Splitu: bit će zabave na četiri lokacije, u Novu će nas uvesti TBF, najavljen je i koncert Alena Islamovića, Petar Dragojević će pjevati Oliveru za rođendan...

Piše M.V.
17. studenog 2021. - 14:59
Program Adventa na Zvončacu najavili su Luka Barbić, Mladen Badovinac, Alijana Vukšić, Bojana Oluić i Petar DragojevićBožidar Vukičević/Cropix

Bez obzira na ovu iznimno tešku situaciju, bit će jako puno glazbenog programa, tu su i naša djeca, i upravo smo danas ovdje kako bismo najavili dječje programe koji su do sada bili u Đardinu, a sada se sele na Zvončac.

Naglasila je to Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Splita, na jučerašnjoj konferenciji za novinare na kojoj je prezentiran program "Imaginarium Advent" u organizaciji tvrtke "Star Magic". Program će se održavati tijekom prosinca u bašti Zvončac.

Adventski program odvijat će se pod epidemiološkim mjerama, a za ulazak će biti potrebne COVID potvrde ili važeći testovi. Testiranje će biti moguće i na ulazu u baštu, po cijeni od 50 kuna. Testiranje za ulazak na novogodišnji program bit će besplatno uz predočenje ulaznice za koncert.

Prilag...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 15:17