StoryEditorOCM
ŽupanijaSubota

Murterski i varaždinski ronioci zajedno s vatrogascima u čišćenju podmorja Marine Betina: dobrodošli su svi volonteri na kopnu

Piše B. P.
16. travnja 2024. - 10:24

U subotu, 20. travnja u jutarnjim satima održat će se akcija čišćenja podmorja na području Marine Betina. - priopćila je murerska Udruga Argonauta.

Sudjelovat će lokalni Ronilački klub Murter-Kornati, varaždinski Klub podvodnih aktivnosti Drava te članovi JVP Varaždin koji su ujedno i osposobljeni ronioci.

Ova akcija će se održati u organizaciji Udruge za zaštitu prirode i okoliša te promicanje održivog razvoja Argonauta, a na inicijativu Marine Betina koja voli istaknuti svoje vrijednosti, „a to su izvrsnost, gostoljubivost, održivost, jednostavnost i radost“.

Upravo ćemo ove vrijednosti njegovati na zajedničkoj akciji s 30 - tak ronioca volontera koji će svojim angažmanom pridonijeti čistoći našeg Jadranskog mora.

-Ukoliko bi se netko htio pridružiti kao volonter na kopnu, neka nam se slobodno pridruži u betinskoj marini, u suubotu u 10 sati, kada akcija čišćenja službeno i počinje. - istakla je Suzana Suman, koordinatorica za promidžbu Argonaute.

 

29. travanj 2024 03:13