StoryEditorOCM
ŠibenikOdluke gradske uprave

Pripreme za otvorenje 60. MDF-a i Šibensku noć: Privremena regulacija prometa i produljeno radno vrijeme ugostiteljskih objekata

Piše šibenski.hr
17. lipnja 2020. - 13:30

U povodu otvorenja 60. međunarodnog dječjeg festivala te tradicionalne Šibenske noći, u petak, 19. lipnja 2020. godine od 14 sati, na snazi će biti privremena regulacija prometa na području šibenske rive, izvijestili su iz šibenske Gradske uprave.

- U navedenom periodu za sav promet, osim vozila stanara i interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku- kažu u šibenskoj Gradskoj upravi.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje, 21. lipnja u 12 sati.

Također, zbog održavanja proslave 50. obljetnice kanonizacije sv. Nikole Tavelića u nedjelju, 21. lipnja 2020. godine od 9 sati za promet će biti zatvorena Ulica Vladimira Nazora. Regulacija prometa u navedenoj ulici bit će na snazi do završetka programa na Trgu Ivana Gorana Kovačića, koji je predviđen negdje oko 13 sati.

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u gradu za Šibensku noć (20. lipnja), kao i u noći zatvaranja MDF-a (04. srpnja), bit će do 4 sata, a za cijelo vrijeme trajanje festivala, od 20. lipnja do 4. srpnja ugostitelji će raditi produženo, do 2 sata ujutro.

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 2 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

19. travanj 2024 22:27