StoryEditorOCM
Šibenikevo što se radilo

Na zahtjev predstavnika mjesnih odbora i gradskih četvrti izvedeni komunalni zahvati u Sitnom Donjem, Raslini i Crnici

Piše Šibenski.hr
8. veljače 2024. - 11:40

Komunalni radovi ukupne vrijednosti od 79.276,36 eura izvedeni su u Sitno Donjem, Raslini i u Crnici.

U Raslini je uz obalnu šetnicu izrađen parapetni i ogradni zid u dužini od 150 metara. Izvedeni su radovi strojnog iskopa te ugradnje armaturnog koša, oplate i betona. Radovi su vrijedni 30.426,88 eura, a izvela ih je tvrtka Munio projekt d.o.o.

image
Grad Šibenik/

Na području Sitno Donjeg uređena je nerazvrstana prometnica u dužini od 240m. U sklopu radova izvršen je strojni iskop sraslog tla te je ugrađen kameni drobljeni materijal, a potom i habajući asfaltni sloj debljine 5 cm. Uređena je i pripadajuća bankina. Radove vrijedne 16.000 eura izvele su Ceste Šibenik d.o.o., koncesionar za održavanje nerazvrstanih prometnica na području grada Šibenika.

image
Grad Šibenik/

U gradskoj četvrti Crnica, na spoju Trtarske i Prokljanske ulice, izgrađeno je stepenište dužine 45 metara s podestima i zelenim površinama. Radovi koji su uključivali iskop i odvoz materijala, izradu oplate i betoniranje izvela je tvrtka 2 Marka d.o.o, a iznos ugovorenih radova je 32.849,48 eura.

image
Grad Šibenik/

- Posrijedi su komunalni zahvati koji mnogo znače tamošnjim stanovnicima, a upravo smo ih pokrenuli i realizirali na zahtjev predstavnika mjesnih odbora, odnosno gradskih četvrti -  kazao je pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Joško Jurić.

27. travanj 2024 18:17