StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetŠOPING ZBOG KORONAVIRUSA

Ministar Marić umiruje javnost: ‘U trgovinama svega ima u dovoljnim količinama, nema potrebe za stvaranjem nekih velikih zaliha‘

Piše jutarnji.hr
13. ožujka 2020. - 13:19

- Stvari su pod kontrolom - rekao je ministar financija Zdravko Marić nakon sastanka s predstavnicima maloprodajnih lanaca, a nakon što su građani u četvrtak masovnije krenuli u nabavku.

- Svega ima u dovoljnim količinama. Nema potrebe za pretjeranim 'napadima' na maloprodajne lance, za stvaranjem nekih velikih zaliha - izjavio je Marić, a prenosi N1.

Isto potvrđuju i predstavnici lanaca.

Ministar Marić ranije u petak istaknuo je da se kontinuirano vodi dijalog s dobavljačima i trgovačkim lancima i da rade sinergijski kako bi se isporučila usluga.

- Ako je neka polica ispražnjena, ne dovodimo u pitanje mogućnost opskrbe. Ljudi rade sve što je u njihovoj moći i učinit ćemo sve da se lanac opskrbe osigura - rekao je Marić.

Podsjetimo, nakon objave vijesti o novim slučajevima koronavirusa u Hrvatskoj i strožim mjerama koje se provode kako bi se spriječio rizik od zaraze, građani su pohrlili u nabavku, piše N1.

18. travanj 2024 16:36