StoryEditorOCM
Hrvatska i svijeton je već odlučio

Šibenska glazbena legenda Mišo Kovač prekinuo je ‘izbornu šutnju‘ i otkrio svoga favorita: ‘Ako on ne dobije, bit će muvana‘

Piše Lada Novak Starčević/ JL
13. travnja 2024. - 17:22

"Želim predsjedniku, zapravo premijeru hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću sve najbolje, da dobije izbore, jer će biti muvana ako ne dobije", poručio je u subotu u videu Mate Mišo Kovač (82) odjeven u majicu sa svojim likom.

Glas mu je malo drhtao, ali je po svemu sudeći povratio staru formu. Legenda hrvatske glazbene scene oko Božića je završila u bolnici zbog visoke temperature pa je morao odgoditi dogovoreni doček u Vukovaru.

Godinama je pjevao na skupovima HDZ-a zbog čega se puno pisalo o milijunima koje mu je stranka isplaćivala, a i sad se pokazao kao njihov simpatizer, no prije dvije godine je bio dosta pomirljiv prema Zoranu Milanoviću.

- Zašto se svađaju dva čovjeka glavna u Hrvatskoj? Jedan Milanović i jedan Plenković? Oni se trebaju naći i kazati. ‘Plenkoviću…, Milanoviću…, daj mi smo postigli najviše… Daj, nemoj da neki kreteni osnivaju neke svoje stranke. Mi moramo biti jedan uz drugoga, kazao je Mišo, piše Jutarnji list.

29. travanj 2024 17:21