StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna nesreća u Zatonu

U bolnici zadržan teško ozlijeđeni stariji vozač Renaulta, koji nije koristio pojas: Sudar skrivio 52- godišnjak u Toyoti šibenskih tablica

Piše šibenski.hr
16. studenog 2021. - 09:38

U jučerašnjoj prometnoj nezgodi koja se oko 9,34 sati dogodila u Zatonu, teške tjelesne ozljede zadobio je 81-godišnji vozač osobnog automobila, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo na način da 52-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Toyota šibenskih registarskih oznaka, krećući se nerazvrstanom cestom i približavajući se raskrižju s glavnom cestom D-8, nije držao potreban razmak dok je iza drugog vozila tako da ne ugrožava sigurnost prometa, uslijed čega udara u osobni automobil ispred sebe, Renault šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 81-godišnjak, a koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Nakon ukazane pomoći vozač Renaulta je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Protiv 52-godišnjaka će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a 81-godišnjaku će biti uručena Obavijest o počinjenom prekršaju- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

16. travanj 2024 14:49