StoryEditorOCM
Crna kronikaOstali bez svega

Obitelji Čondić najpotrebnija odjeća, knjige i školski pribor za djecu

Piše Šibenski.hr
6. ožujka 2020. - 17:34

Obitelji Čondić čiji je stan danas izgorio u požaru na trećem katu zagrade na Njegoševom trgu sotala je bez ičega. U obitelji je četvero djece, a kako je otac Jurica Čondić danas izjavio medijima privremeno će se smjestiti kod starije kćeri, no kako su ostali bez  svega, pomoć sugrađana dobro će im doći. 

-Od četvero djece, troje su školarci. Izgleda da se požar proširio baš iz dječje sobe i izgorjela im je sva odjeća, obuća, sve knjige i druge stvari za školu. Dvoje od njih su bosi spašeni iz stana, tako da su nam najpotrebniji baš odjeća i obuća za djecu, knjige i drugi školski pribibor  – kazao je za ŠibenikIN Jurica Čondić.

Obitelj Čondić naime ima dijete od 4 godine, djevojčicu koja ide u 2. razred, 13- godišnjeg dječaka koji ide u sedmi razred osnovne škole  te 17 - - godišnju djevojku koja ide u 3. razred srednje škole.

Pomoć za obitelj Čondić prikupljat će se u Župi Vidici, a više informacija možete dobiti pozivom na 022 339 840 ili 091 279 2730, doznaje ŠibenikIn. a pomoć je obećao i gradonačelnik Željko Burić.

- Već sam razgovarao sa svojim suradnicima i u što kraćem roku stupit ćemo u kontakt sa obitelji Čondić. U dogovoru s njima vidjet ćemo koji su im prioriteti, s naglaskom na pomoć djeci i njihovim školskim potrebama - kazao je Burić.

18. travanj 2024 02:02