StoryEditorOCM
Crna kronikaZadržani u bolnici

Dvije osobe teško ozlijeđene u sudaru na cesti između Žaborića i Jadrtovca. Nesreću je skrivio 36-godišnji vozač Honde

Piše šibenski.hr
19. veljače 2021. - 09:36

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 12,40 sati dogodila na cesti Žaborić-Jadrtovac, teške tjelesne ozljede zadobili su 36-godišnjak i 59-godišnjakinja, a lakše 62-godišnjak, izvijestili su iz šibenske policije u petak ujutro.

- Do prometne nesreće je došlo kada 36-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Honda, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju kolnika (zavoj, mokar kolnik) i preglednosti (nepregledan zavoj), tako da može pravodobno reagirati pred svakom zaprekom, pri čemu ulaskom u desni nepregledni zavoj gubi nadzor nad vozilom i udara u osobno vozilo Volkswagen kojim je upravljao 62-godišnjak i s kojim je bila 59-godišnja putnica. Zbog zadobivenih ozljeda 36-godišnjak i 59-godišnjakinja su prebačeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Protiv 36-godišnjeg vozača će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

19. travanj 2024 13:06