StoryEditorOCM
Zanimljivostineviđeni obrat

U večerašnjoj Potjeri Lokas proglasio Krešu pobjednikom, a onda se dogodilo nešto što nitko nije očekivao... HRT se zbog svega ispričao gledateljima

Piše M.P.
2. studenog 2021. - 20:13

U večerašnjoj emisiji kviza Potjera voditelj Joško Lokas prvo je lovca Krešu proglasio pobjednikom da bi kasnije obavijestio gledatelje kako je ipak pobijedio natjecatelj Ivan koji je ostao sam u završnoj potjeri.

O svemu se u priopćenju oglasio i HRT ispričavši se gledateljima i natjecatelju.

- U lovčevoj završnoj potjeri postavljeno je pitanje o geometrijskom tijelu u središtu naslovnice albuma The Dark Side of the Moon Pink Floyda. Predviđeni točan odgovor bio je prizma, a natjecatelj je nakon lovčeva netočnog odgovora ponudio odgovor piramida.

Natjecateljev odgovor isprva nije bio priznat i lovac nije bio vraćen korak unatrag.

image
HRT

Naknadnom provjerom odlučili smo priznati natjecateljev odgovor pa bi lovcu, uz preostale dvije sekunde, do pobjede nedostajao još jedan korak i samim time premalo vremena za čitanje pitanja i odgovor pa je u večerašnjoj emisiji pobjednikom proglašen natjecatelj. Bit će mu isplaćeno 17 500 kn, odnosno iznos za koji je igrao u završnoj potjeri.

Uz isprike natjecatelju, ispričavamo se i gledateljima koje pozivamo da i dalje uživaju u premijernim emisijama Potjere, poručili su s HRT-a.

18. travanj 2024 16:43