StoryEditorOCM
ZanimljivostiVrijeme ne ide na ruku Adventuri

Otkazani subotnji koncerti: Zato se za Badnju večer sprema velika humanitarna akcija

Piše šibenski.hr
20. prosinca 2019. - 18:22

Ovog prosinca na Adventuri nema zime, ali ima kiše! Prognoze za vikend ne slute na dobro, stoga organizatori Adventure zbog najavljenog lošeg vremena odgađaju programe zakazane za vikend. Subotnji podnevni koncert grupe Cabaret i onaj Damira Martinovića Mrle i Ivanke Mazurkijević u večernjem terminu otkazani su, a veseli program za najmlađe, Kišni razdraganci koji su trebali rasplesati Parkić u nedjeljno jutro prebacuje se na Badnje jutro i to na Malu ložu.

No, po planu nastavljamo u Galeriji Matija. Na rasporedu Adventurice danas od 17 sati na redu je izrada medenjaka na papiru, a sutra predstava u izvedbi kazališta Virko, Crvenkapica i ne tako strašan vuk, koja će biti izvedena u 11 i 13 sati.

Tjedan završavamo s priprema za akciju puštanja lampiona „Šibenik daruje“. Na Badnju večer nebo nad gradom zasjat će posebnim sjajem božićnog svijetla, lampiona koje će Šibenčani ove godine puštati s rive, u 22 sata. Kao i prethodnih godina, događaj ima humanitarni predznak: sav prihod od prodaje bit će doniran najpotrebitijima – socijalno ugroženim obiteljima na području grada Šibenika. Gdje možete kupiti svoje lampione saznat ćete u narednim danima putem web stranice i društvenih mreža Adventure Šibenik.

Za kraj kratki podsjetnik: Adventura večeras nastavlja s programom u Parkiću, nakon jučerašnje stanke uzrokovane neumornom kišom. Arctic Monkeys Tribute bend Stereo Deficit od 21 sat poznatim će rifovima počastiti sve ljubitelje britanskih rokera, a oni koji to nisu zasigurno će uživati u vrhunskoj svirci ovih mladih, a iskusnih glazbenika.

23. travanj 2024 14:56