StoryEditorOCM
ZanimljivostiTETA ZLATA KUHA KAVU

Miriše na sve strane, snima se ‘Tri, dva, jedan, kuhaj!‘, a Pažanin otkriva: Svi smo se vratili punašniji! Sad se trudimo izgubit‘ koji kilogram!

Piše PSD
9. lipnja 2020. - 17:00

Gotovo tri mjeseca ekipa RTL-ove emisije "Tri, dva, jedan – kuhaj“ čekala je povratak na snimanje nove sezone koje je počelo još u ožujku, ali je zbog pandemije koronavirusa stopirano.

Ovih dana u studiju u Jadran filmu opet su se počeli širiti slasni mirisi, koji najavljuju osmu sezonu omiljenog kulinarskog showa.

Kao i u prethodnoj sezoni, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin vodit će timove, dok će Tomislav Špiček imati ulogu predsjednika žirija.

Nakon Dorisinog odlaska na HTV, kompletan voditeljski posao preuzima Domagoj Jakopović Ribafish, kojega će gledatelji u dijelu emisija vidjeti i sa štakama. Naime, Ribafish je tijekom izolacije ozlijedio nogu.

"Nekako se čini da je od početka bilo jasno da će u ovoj sezoni Murphy biti na djelu. Prvo, duga pauza zbog korone, onda ozljeda Ribafisha, a ima i drugih detalja koje zasad nećemo otkrivati, ali najavljuju sezonu punu smijeha" - komentirala je Danijela Habek, glavna urednica emisije.

{embed_photo}1402998{/embed_photo}


Ispričala je i kako ekipa na snimanju poštuje propisane epidemiološke mjere.

"Drži se razmak, ekipa na setu nosi maske i rukavice, svi redovito dezinficiramo ruke, pazimo pojačano na higijenu...“.

Ivan Pažanin kaže kako ga je obradovao povratak na snimanje.

"Svi smo sretni što smo opet zajedno, dobro uigrana ekipa je u akciji, ali svi smo se vratili nešto punašniji.

Tako da sad radimo zapravo na tome da izgubimo koji kilogram“, otkrio je Splićanin.

Primijetio je i da su vrijeme izolacije natjecatelji iskoristili kako bi usavršavali svoje kuhanje, a s njim se slaže i Željka Klemenčić.

"U ova dva mjeseca svi smo bili dosta doma i čini mi se da se puno kuhalo. Sigurno su i kandidati imali priliku dodatno se time baviti“, kaže Klemenčić te otkriva da je već nakon nekoliko sati na setu zaboravila da se pauza od snimanja ikad dogodila.

{embed_photo}1403000{/embed_photo}


"Svi smo se vrlo brzo vratili na radnu temperaturu“ - smije se.

Tomislav Špiček je priznao kako mu je, osim ekipe, nedostajala i jedna specijalna kava.

"Drago mi je da smo se vratili na set, a tijekom pauze sam se često čuo sa Željkom i Pažaninom, tako da smo bili stalno u kontaktu.

Osim kolega na setu, najviše mi je nedostajala turska kava tete Zlate, jer tako finu kavu kuha da je to divota!“, hvalio je na sva usta Špiček.

18. travanj 2024 19:34