StoryEditorOCM
GlazbaAzimut

U popularnom šibenskom klubu počinje nova sezona koncerata hvaljenih stranih bendova

Piše šibenski.hr
3. ožujka 2020. - 12:45

Nova sezona internacionalnih koncerata u Azimutu u organizaciji PARK-a počinje u petak, 6. ožujka premijernim nastupom sjajnog ukrajinskog benda The Hypnotunez, a četiri dana nakon, 10. ožujka, Šibenik će također premijerno ugostiti talijanski power metal bend Rhapsody of Fire koji na svojoj europskoj turneji uz Šibenik sviraju samo u Zagrebu i Beogradu.

Peteročlani ukrajinski swing jazzpunk bend The Hypnotunez su na sceni od 2013. godine te su do sad izdali četiri studijska albuma, a aktualni "Мистецтво Is Dead" (2019.) predstavit će i Šibenčanima. Poznati po ludim energičnim nastupima uživo, Ukrajinci kombiniraju swing, jazz i punk te tako tjeraju na ples od početka do kraja.

Legendarni talijanski power metal sastav Rhapsody of Fire održat će u Hrvatskoj samo dva koncerta. Jedan u metropoli, a drugi u Šibeniku što će im ujedno biti i prvi nastup u Dalmaciji. Ove godine obilježavaju 20 godina od kultnog albuma „Dawn of Victory“ čije će se pjesme naći na njihovoj set listi uz materijal s novog albuma „The Eighth Mountain“ koji je izdan 2019. godine. Sudeći prema interesu njihovih fanova, očekuje se metal svirka godine u Azimutu. 

Ulaznice za The Hypnotunez po cijeni od 25 kuna moći će se kupiti na dan koncerta na ulazu u klub, a za Rhapsody Of Fire pretprodaja je i dalje aktivna preko Entrio online sustava  i Entrio prodajnih mjesta.
 

19. travanj 2024 16:19