StoryEditorOCM
GlazbaVELIKO OBEĆANJE

Goran Bare rekao zbogom alkoholu i opijatima: ‘Obećao sam bendu, otad su nam koncerti puni‘, evo što misli o Prijovićki

Piše SCENA SD
19. prosinca 2023. - 08:46

Goran Bare (58) u nikad je boljoj formi i spreman za veliki koncert u zagrebačkoj Areni. I sam je nedavno priznao da je u dobrom razdoblju, ali kad je riječ o "formi", malo smiruje oduševljenje.

- Nije baš da sam top. Ali sam ono što bi se reklo... Više ne izlazim pijan na binu niti drogiran. To je veliko olakšanje za bend, to su me oni sami zamolili. Ja sam im obećao i toga se držim. Koliko sad već? (pita menadžera i svog bubnjara Alena Tibljaša). Evo već godinu i pol dana... On mi je mrtav-hladan iskreno rekao da ne ide, da mu je teško dogovoriti bilo kakvu svirku, ljudi su izgubili povjerenje..., promotori i drugi.

image

Split, 270523.
U sportskoj dvorani Gripe odrzan je koncert Gorana Bare i Majki.
Foto: Ante Cizmic/Hanza Media

Ante Cizmic/Cropix

Sve dok nismo počeli raditi dobre koncerte. Normalno, onda se proširio dobar glas. Ja sam svom bendu obećao: ‘Od mene više nećete doživjeti to da budem na bini onakav kakav sam bio prije, da blebećem svakakve gluposti‘

Otada su nam koncerti prepuni, punimo sve živo, jako je velik interes, čak ne možemo toliko ni svirati, već sam omatorio (smije se), moramo čak neke koncerte reducirati. Ja ne mogu to sve izdržati, a ni bend, nisu ni oni u cvijetu mladosti., piše 24 sata.

Novinari 24 sata su ga upitali i za fenomen Aleksandre Prijović.

image

Goran Bare

Lucija Ocko/Cropix

Rasprodala je pet zagrebačkih Arena, pa iduće godine Lepa Brena, koja je zasad na brojci od tri rasprodane dvorane...

- Kao da su na Olimpijadi. Mora Brena sad prestići Prijovićku. Pa će onda Prijovićka opet morati prestići Brenu. Ne znam iskreno tko je Aleksandra Prijović niti ću ikad saznati. Baš me briga, iskreno. Ali je fenomen, kao magnet, očito privlači ljude, kazao je novinarima.

27. travanj 2024 09:26