StoryEditorOCM
GlazbaTHE VOICE HRVATSKA

Dan nakon finala showa oglasio se i Dino Jelušić: ‘Morate pobijediti jedino samog sebe od jučer, ostalo je suvišno‘

Piše SCENA SD
28. siječnja 2024. - 20:24

Jedan od četiri mentora u showu "The Voice Hrvatska" koji je završio sinoć pobjedom Martina Kosoveca, glazbenik Dino Jelušić, obratio se na društvenim mrežama pobjedniku i Jakovu Perušku Rihtaru kojem je bio mentor.

"Ova dvojica.

Martin, čestitke na pobjedi, što god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato. Voli te tvoj dementor.

Jakove, u jedan dan naučit I izvježbat pjesmu I onako je otpjevati... To si mogao vrlo vjerojatno samo ti. Voli te tvoj mentor.

Sad kad je show gotov, nastavljamo se družiti u realnosti bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti, jer morate pobijediti jedino samog sebe od jučer, ostalo je suvišno."

Odmah su se javili pratitelji:

"Dino! Nastavi s mentorstvom! Želimo te gledati i iduću sezonu, bio si divna osoba i mentor i uzor svojim velikim talentom! Bravo!", "Jakov je bio moj favorit. A ti i Vana ste bili FENOMENALNI!", "Čestitke obojici, a i tebi Dino.", "Dino, bio je gušt slušati vas i gledati! ", "Čekamo duet vas trojice...ili kak bi se to nazvalo... Dečki,vrh ste!", "Divota je bilo ih pratit, a ti si dao sve od sebe u Voiceu kao mentor."

 

02. svibanj 2024 05:42