StoryEditorOCM
Ostalokruna ljubavi

Slatko iščekivanje zasigurno mu je dodatna motivacija na EURU: hrvatska rukometna zvijezda na proljeće postaje tata

Piše L.L.
15. siječnja 2020. - 11:19

Titulu najboljeg hrvatskog rukometaša ponio je 2017. i 2018., najboljim europskim rukometašem proglašen je 2017., početkom siječnja novinari EHF-a koji uređuju stranicu Europskog rukometnog prvenstva izabrali su ga među pet najboljih u igri ‘jedan na jedan’, a pobjednički niz nastavlja i dalje, igrom na ovogodišnjem prvenstvu u Austriji, Norveškoj i Švedskoj, gdje iznova dokazuje zašto ga toliko hvale, piše Story.

Luka Cindrić jedna je od trenutačno najvećih domaćih rukometnih zvijezda, stoga ne čudi što se ovih dana često spominje u medijima.

U sportskom smislu, naravno, ali ne jenjava ni interes za njegovim privatnim životom o kojem se malo toga zna.

Iako je ovaj 26-godišnjak iz Ogu­lina poprilično zatvoren kada je riječ o njegovoj intimi, ipak nije mogao dugo skrivati činjenicu da će uskoro prvi put iskusiti čari očinstva, piše story.

Na­ime, kako ekskluzivno doznajemo, Luka i njego­va dugogodišnja djevojka Lara Stipetić početkom travnja dobit će prvo dijete.

Za Hrvatsku nacionalnu ligu počeo je igrati 2012. godine i to za RK Karlovac. Od 2014. godine nalazi se u postavi Hrvatske rukometne reprezentacije.

18. travanj 2024 00:46