StoryEditorOCM
NogometNovi igrač na Šubićevcu

‘Narančasti‘ popunjavaju napadačku liniju: Za Šibenik potpisao drugi strijelac 2.HNL

Piše šibenski.hr
17. srpnja 2020. - 16:08

Deni Jurić, 22- godišnji napadač, novi je igrač Šibenika. Kako navode iz novog prvoligaša sa Šubićevca, igrač rođen u Australiji potpisao je ugovor s 'narančastima' do 2022. godine.

– Deni Jurić je igrač koji napreduje iz sezone u sezonu i igra sve bolje. U prošloj sezoni je od Rudešovih 25 golova, on dao 10 u samo 17 utakmica, što je dobra statistika. Vjerujem da će kod nas ove sezone nastaviti napredovati, te mu želim mu puno sreće u narančastom dresu. – kazao je sportski direktor Ivan Bulat.  

Deni Jurić je Hrvat-Australac, koji je prošlu sezonu proveo igrajući u redovima hrvatskog drugoligaša NK Rudeš, gdje je u 17 odigranih utakmica postigao 10 golova i upisao četiri asistencije.

Karijeru je započeo u Sesvetama, a dvije godine igrao je u splitskom Hajduku. Od 2017. godine nastupao je za NK Solin uz kratku epizodu u slovenskom Triglavu iz Kranja. Deni je nastupao za U-19 reprezentaciju Hrvatske, a također je i nastupio za U-23 reprezentaciju Australije.

– Sretan sam zbog dolaska u HNK Šibenik, klub s odličnim navijačima i velikom tradicijom. Dat ću sve od sebe da pomognem ekipi da dođe do zacrtanog cilja. Nadam se da ćemo zadovoljiti navijače igrom i rezultatom na kraju sezone – poručio je Jurić za službenu klupsku stranicu.

Dakle, Jurić je drugi igrač koji je ovog ljeta pristupio Šibeniku. Podsjetimo, prvi je bio 22-godišnji lijevi bočni Silvio Anočić, koji je stigao iz vinkovačke Cibalie, a bio je i igrač talijanske Rome.

U odnosu na prošlu sezonu, sa Šubićevca su otišli Luka Juričić, Davor Kukec, Ivan Antunović, Zvonimir Blaić, Yusuf Musa, Vice Kendeš i Matteo Pranić.

20. travanj 2024 08:29