StoryEditorOCM
Mali nogometCrnica remizirala

Ništa od treće pobjede za redom: Prvo poluvrijeme sraza Šibenčana i dinamovaca završilo podjelom bodova

Piše šibenski.hr
25. listopada 2020. - 09:55

Mali nogomet: 1.HMNL

Crnica- Futsal Dinamo 3:3 (1:1)

ŠIBENIK- Sporstka dvorana Baldekin. Gledatelja 230. Suci: Vedran Babić (Split) i Mateo Šimunov (Zadar). Strijelci: 1:0 Vuković (3.), 1:1 Prgomet (14.), 2:1 Subotić (26.), 3:1 Subotić (28.), 3:2 Prgomet (32.), 3:3 Kanjuh (34.). Najbolji igrač: Saša Subotić (Crnica). Crveni karton: Jakov Mudronja (Dinamo) u 28.minuti (drugi žuti karton).

Crnica: Bilić, Kuač, Marčić, Jelovčić, Škugor, Burčul, Subotić, Radić, Šamija, Vuković, Žilić, Stojković, Perić, Nadoveza.

Futsal Dinamo: Herceg, Badrov, Kanjuh, Prgomet, Novak, Pavlić, Vučković, Matković, Mudronja, Bijelić.

Svakome po bod u pravom derbiju. To bi mogao biti sukus utakmice između Crnice i Futsal Dinama. Premda, Šibenčani imaju pravo žaliti što nisu ostvarili i treću uzastopnu pobjedu, budući da su prosuli lijepo vodstvo od 3:1.

Već u u trećoj minuti kapetan Crnice Vuković podogio je za vodstvo Crnice. Imala je Crnica prilike otići i na dva razlike, ali vratar Dinama Herceg je tradicionalno protiv Šibenčana fantastičan.

Umjesto podebljanja vodstva- izjednačenje. U 14. minuti Prgomet poravnava rezultat na 1:1. Do kraja poluvremena Crnica je pokušavala vratiti vodstvo, ali gosti su bili disciplinirali i uspjeli su sačuvati 'nulu'.

U 26. minuti Crnicu u vodstvo dovodi iskusni pivot Subotić, koji rutinirano poentira na drugoj stativi. U 28. minuti dosuđen je slobodan udarac za Crnicu na devet metara i isključenje Jakova Mudronje, Murterina koji igra za Dinamo, zbog drugog žutog kartona.

I onda je uslijedio trenutak zbog kojih ljubitelji futsala hrle u dvorane. Subotić izvodi slobodan udarac, Herceg izlazi u ravninu živog zida, Subotić to osjeća i izvodi sjajan lob pod prečku za veliko slavlje domaćih navijača. 

U 32. minuti Škugor izlazi zbog ozljede, a Prgomet smanjuje na 3:2 i vraća utakmicu u neizvjesnost.. Minutu nakon toga slijedi 'bomba' Kanjuha za poravnanje rezultata na 3:3. Dakle, Dinamo se vratio u utaknicu u nepune dvije minute. Imao je Dinamo sjajnu progodu za potpuni preokret, ali Bilić je odlično obranio. Na drugoj strani Subotić je u dva navrata bio blizu hat-tricka, ali su njegovi pokušaji za malo prošli uz stativu.

18. travanj 2024 10:27