StoryEditorOCM
KošarkaPašu im susjede

Košarkašice Šibenika još jednom pobijedile Zadranke; U Kupu je bilo ‘čupavo‘, u prvenstvu glatko

Piše K.G.
23. veljače 2020. - 11:47

Košarkašice Šibenika još jednom su pobijedile susjede iz Zadra. Ovaj put bilo je to u 14. kolu Prve ženske lige, u utakmici odigranoj na Baldekinu u kojoj su djevojke trenera Stipe Bralića slavile 91:62.

Za razliku od utakmice četvrtfinala Kupa Ružice Meglaj Rimac odigrane minulog vikenda na Višnjiku, koju su Šibenčanke riješile u svoju korist u neizvjesnoj završnici, na Baldekinu nije bilo nizvjesnosti oko pobjednika.

Praktički, već do poluvremena su 'narančaste' spremile tri boda u 'takujin' jer su na veliki odmor otišle s plus 23. Opet su Šibenčanke najviše problema imale s bivšom suigračicom Anom Vrsaljko koja im je ubacila 28 koševa i uhvatila 13 lopti.

Međutim, trener Bralić imao je na raspolaganju puno širi roster i izbor raspoloženih igračica. Šibenik je trenutačno na trećoj poziciji na tablici sa skorom od deset pobjeda i četiri poraza. U idućem kolu, Šibenčanke gostuju u Požegi.

Za Šibenik su protiv Zadra igrale: Puljić (6), Čaleta, Silov (14), Barišić, Obratov (5), Cigić (4), Šarić (5), Skrozić (2), Džafić (20), Vukšić (22), Tomičić (9), Ćuklin (4).

18. travanj 2024 13:48