StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Vrime od 'bajkerica'

5. travnja 2018. - 16:52

Svaka trendseterica koja drži do sebe u ormaru ima bar jednu bajkersku jaknu i to upravo za prijelazno razdoblje, neovisno o tome radi li se o proljeću ili jeseni. Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan: taj čudesni komad odjeće savršeno odgovara svim kombinacijama.

Može se spariti sa klasičnim hlačama, koliko i ludim tajicama ili trendi trapericama. Izvanredno se "ljubi" s haljinama i suknjama. Atraktivna je u sportskim i elegantnim izdanjima, a konačni rezultat ovisi o ostatku garderobe. Za kvalitetnu "bajkericu" zato nije teško "isprsiti" koju kunu više jer je jednostavno nezamjenjiva, pogotovo u gradskom điru.

Šibenčanke, kao što se dade primijetiti, nisu izgubile zanimanje za ovu bazičnu jaknu, posebno zato jer se stalno, iz sezone u sezonu reinterpretira i modernizira. Prišivaju joj se sportske trakice, novi luksuzni svjetlucavi detalji, dolazi u novim teksturama i zanimljivim proporcijama. Našivaju joj se zakovice i lanci, osmišljavaju nove boje i teksture, drugačiji materijali. Ipak, ona ostaje vječna i sveprisutna kraljica dobrog stila.

Nismo, istina, u šetnji gradom zamijetili samo "bajkerice". Osvjedočili smo se da su tamnije nijanse i deblji materijali počeli polako, ali sigurno uzmicati sa šibenskih ulica i da se dame sve više odlučuju za laganiju odjeću i jarke boje koje fantastično pristaju svim generacijama, pa makar se radilo o nekom detalju poput marame ili torbice. Naravno, pri tome svatko ostaje vjeran svome stilu.

Ako i vi imate kakav trendi prijedlog - tu smo da ga razmotrimo. Pošaljite nam svoju fotografiju iz dnevnog đira Šibenikom na našu e-mail adresu redakcija@sibenski-list. hr - rado ćemo je objaviti!

28. travanj 2024 18:52