StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Lepršavost je u modi

23. lipnja 2019. - 14:46

Ljetni mjeseci na šibenskim su ulicama oduvijek bili u znaku razigranih uzoraka, laganih materijala i prozračnih odjevnih izdanja. U našoj ćete fotogaleriji primjetiti kako su se dame mahom odlučile za haljine kao omiljeni i uvijek siguran izbor.

To i ne čudi jer jednostavnost stila u jednom komadu pripadnice ljepšeg spola rješava brojnih modnih dilema. Sa svega nekoliko haljina moguće je, tvrde modni znalci, biti zapažen u svakoj prigodi. Konačan izgled ovisi o detaljima-sandalama sa potpeticama ili bez njih, šeširima, torbicama, naočalama...

Jednostavnost ljetnih haljina, dizajnerima je ostavila dovoljno prostora za maštovitost u krojevima i bojama, pa smo na šibenskim ulicama mogli vidjeti prolaznice u retro i klasičnim modelima, haljinama u stilu košulje, onima na kopčanje, dužima, kraćima... A što se tiče boja, generalizacija je nemoguća - sretosmo Šibenčanke u cijeloj paleti boja, od puderastih, do neutralnih klasika, od žarkih boja do pastelne romantike, od jednobojnih varijanti do onih sa uzorkom.

Ne bismo željeli zanemariti niti sugrađanke koje su jednaku spretnost u kombiniranju ostvarile sa suknjama i hlačama. Na vama je da u našoj fotogaleriji izaberete svoje modne favoritkinje.

19. travanj 2024 02:25