StoryEditorOCM
ShowbizSIKTAO KROZ PROZOR

Kralj Charles još jednom pokazao nevjerojatno kratak fitilj, čitačica s usana otkrila što ga je ovaj put naljutilo

Piše SCENA SD
8. svibnja 2023. - 14:47

Novopečenom kralju Engleske, Charlesu III. veliki su dan "pokvarili" princ William i Kate Middleton, jer su na krunidbu stigli - poslije njega, prenosi Kurir.

Charlesa se situacija nije dojmila, a kamera je uhvatila i trenutak u kojem bijesan i "kroz zube" razgovara o svemu sa suprugom Camillom u kočiji. 

Važno je reći da William i Kate nisu kasnili, već su stigli na ceremoniju na njezin sami početak. To se, čini se, nije svidjelo kralju, a ovu je teoriju potvrdila i čitačica s usana, koja je u TikTok videu svojim pratiteljima otkrila o čemu se radilo u razgovoru.

- Prilično nevjerojatno. Da im treba toliko vremena. Ljut sam. Jer sjedim ovdje. I starim, rekla je čitačica s usana promatrajući Charlesa. 

Podsjetimo, kralj Charles III. je u više navrata pokazao da ima kratak fitilj. Podsjetimo, tijekom potpisivanja 2022. ga je naljutila - kemijska. Tad je sa suprugom Camillom prisustvovao prijemu u dvorcu Hillsborough u Sjevernoj Irskoj, a prilikom upisivanja je prvo shvatio da je napisao pogrešan datum, a potom je izgubio živce zbog olovke koju je koristio. Naljutio se jer je iz olovke curila tinta, a kada se oglasila i Camilla, kraljevski pomoćnik je brzo dotrčao i sklonio olovku.

- Ne mogu podnijeti ovu prokletu stvar, rekao je Charles dok je maramicom brisao tintu s ruku, dodavši da se ovo događa "svaki prokleti put".

Tijekom ceremonije na kojoj je Charles III. proglašen novim britanskim monarhom zasmetala mu je i  kutijica s olovkom pa je službenicima signalizirao da ju uklone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:56