StoryEditorOCM
Showbizsumrak kriterija

Karleuša nastavlja vrijeđati glumce koji sudjeluju na prosvjedima protiv nasilja, sada je napala Seku Sablić

Piše mozaik sd
9. lipnja 2023. - 13:38

Prosvjedi "Srbija protiv nasilja" mobilizirali su brojne građane da se suprotstave govoru mržnje, sumraku kriterija i brisanju granica između dobra i zla.

S druge strane, mobilizirali su i one koji su protiv prosvjednika, ili barem jednog njihovog dijela, a za vladajuće kriterije.

Tako se pjevačica Jelena Karleuša u nekoliko navrata žestoko napala glumce koji sudjeluju u prosvjedima i govore na njima, spočitavajući im da primaju honorare za TV serije od kuća koje napadaju.

U jednoj od zadnjih objava na Instagramu, Karleuša se obratila i glumici Jelisaveti Seki Sablić, koja je najavljena kao govornica na današnjem prosvjedu u Beogradu.

image

Jelisaveta Seka Sablić ikona je jugoslavenskoga filma i kazališta, ali Karleuši to izgleda nije važno ni poznato

Tomislav Krišto/Cropix

"Ja kada vidim Seku Sablić kako na protestima lupeta kako živi u ropstvu, a glumi u svakoj mogućoj seriji, reklamira sve od uložaka, stajskog gnojiva, do banaka i izlazi iz frižidera", napisala je Karleuša na Instagram storyju, dok je u pozadini išao njen video na kojem govori "vidi ku**u".

Pjevačica je ubrzo izbrisala ovu objavu, ali i pored toga, njezin story je završio na Twitteru gdje je naišao na mnoštvo negativnih reakcija.

"Na sve to, trebate znati da ona na ovoj snimci kaže "Vidi ku**u" ženi koja je doslovno nacionalno blago ove zemlje. Stvarno je u najmanju ruku prostakuša i neartikulirana smećarka. Iskreno se nadam da će propasti", "Sramoto", "Iskonsko zlo"…, dio je komentara s Twittera, piše CityMagazine.

image

Jelena Karleuša uhvatila se glumaca koji igraju u srpskim TV serijama

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:25