StoryEditorOCM
ShowbizKOD KUĆE I VANKA

Iris je otkrila da Marko kćeri Elizabet pomaže mutiti jaja, a obitelj je danas ludo feštala! Imali su zašto

Piše SCENA SD
3. lipnja 2023. - 23:59

‘Ovako ti izgleda jedan moj prosječan dan: Lorenzo mi se budi oko šest, a onda i ja s njim, ali ide mi i rano leći, pa navečer mogu odradit neke stvari, ispeglati i tako. E, onda su ti kava, doručak, pa trening – ili moj ili Markov, onda obavim spizu, pa je kuhanje, ručak... Ako je lijepo vrijeme, iziđemo malo...‘ - ispričala je Iris Livaja našoj novinarki u velikom intervjuu prošle godine.

Tada je za Slobodnu Dalmaciju pričala o svemu, obiteljskom životu, velikoj ljubavi s 14 godina mlađim golgeterom Hajduka, djeci... Otkrila je Iris tada da njen voljeni Marko zna s kćerkicom mutiti jaja.

"Ponekad asistira meni i kćerkici Elizabet, pomaže tući bjelanjke. Kada se mi umorimo, on uskoči" - ispričala je kroz osmijeh Iris, koja je baš danas, zajedno s voljenim suprugom i razigranom ekipom iz kvarta, svojoj curici slavila 7. rođendan.

Kako je otkrila u statusu na Instagramu, slavilo se kod kuće, ali i u jednom splitskom kinu.

image
Instagram

Upitana kakvi su ona i Marko roditelji, Iris je odgovorila:

"Strog sam roditelj. A Marko? Nije ono strog, strog, ali kad treba odreagirati, hoće, i to bez problema, neovisno što je ona tatina princeza, što je ljubav između oca i kćeri posebna...". No danas je tatina i mamina princeza samo guštala, kako i ne bi kad je napunila velikih 7, godinu koja donosi jednu od najuzbudljivijih promjena u životu - polazak u školu.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 09:38