StoryEditorOCM
ShowbizZANIMAT ĆE MNOGE

Danijela otkrila da je kod Siska prodala nula karata: Bili su samo konobari..; Izlaze joj memoari, što će sve otkriti?

Piše Scena SD
19. svibnja 2023. - 07:51

Danijela Martinović od malih nogu je zaluđena glazbom, išla je u Glazbenu školu i svirala harfu, pohađala glazbeni razred u srednjoj školi, popularnoj splitskoj "Kulturi", mikrofon grupe Magazin preuzela je kao dvadesetogodišnjakinja,1991. godine.

Uvijek vedra glazbenica za "pet godina u Magazinu" kaže da su joj bile najljepše, ali i najzahtjevnije u životu. Nakon što je napustila grupu, priznaje, nije znala ni kako se predstaviti prije nastupa.

Sa slušateljima Happy FM-a podijelila je brojna životna iskustva, otkrila kako u mnogočemu "nije sve odmah išlo glatko"...

"Bio je jedan disko klub u blizini, čini mi se, Siska, gdje sam imala rekordnih 0 prodanih karata, hahahaha…" - smijala se Danijela u eteru.

"Nikad to ne bih promijenila, jer je to sve taj put, a nekoliko mjeseci nakon toga počeli su se događati  ‘Zovem te ja‘, ‘Ide mi, u životu ide mi‘, ‘Što sam ja, što si ti‘, ‘Neka mi ne svane‘… onda se stvarno sve nekako zakotrljalo…".

image
Happy FM

Voditelja Elvisa Mehičića zanimalo je je li Danijela uopće izašla na pozornicu u klubu u kojemu je prodala nula karata?

"Ipak ne, bili su tamo samo konobari i tada sam otišla kući, vidjeli smo da neće nitko doći, ali nisam imala stres neki, strah za posao. Šalili smo se na taj račun kasnije, došli do pouke: Nikada ne treba odustati u životu, apsolutno nikada" - zaključila je Danijela.

Osim glazbene, Danijela ima uspješnu  i spisateljsku karijeru, a fanovima je na frekvencijama Happy FM-a otkrila da se kroz pisanje najbolje i najpotpunije izražava, da joj je ono postalo hrana za dušu. 

"Do sada sam objavila tri slikovnice, dvije knjige poetskih zapisa, u kraćoj formi, a većina ih je u rečenici, dvije. Nastale su tako što sam koračajući dolazila do nekih spoznaja. Novi roman će se zvati ‘Memoarske dionice‘, vrlo brzo će izaći, službeno smo u završnim fazama.

image
Happy FM

Teško mi je slijediti neke datume, ali mislim da bi promocija mogla biti 1. lipnja, knjiga je već u tisku".

Danijela Martinović iza sebe ima puno hitova, priznaje da joj je jedna pjesma posebno prirasla srcu, ona koju je neposredno prije smrti napisao neprežaljeni Đorđe Novković.

"Đorđe mi jako fali, i taj protok vremena kad netko ode ne znači ništa, mi smo bili prijatelji. On je bio moj mentor, moj drugi tata i otpjevala sam tu njegovu pjesmu ‘Na po’ mi srce živi‘, radi nje osjećam zahvalnost, ali i teret. To je jedna od ljepših pjesama u mojoj karijeri".

S radošću se prisjetila i Kemala Montena s kojim je snimila duet. Kaže da je njegove pjesme slušala od djetinjstva, s obzirom da je njezina mama obožavala Kemu. Otkrila je da se šokirala kada je nazvao i ponudio duet za pjesmu "Ovako ne mogu dalje".

"Kemica, predivan čovjek, umjetnik, i dobila sam pjesmu kakvu nisam ni slutila da ću imati i da će postići taj doseg. Imam u planu novi duet, ali ne smijem otkriti o kome se radi, doista je poseban duet u pripremi, mogao bi skoro biti vani. Ne volim termine, ali stvarno skoro..." - najavila je Danijela.

S osmijehom je odgovorila da je sretna i u privatnom životu. Pred njom je puno planova, iako voli intimniji odnos sa publikom, poručila je da je apsolutno spremna i za zagrebačku Arenu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:14