StoryEditorOCM
Promo arhivBOŽIĆNO DARIVANJE

Što kupiti onim osobama koje stvarno volite?

Piše Promo
21. prosinca 2019. - 22:04

Božić samo što nije stigao i ponovno je došlo vrijeme da razmislite što darovati najmilijim osobama. Iako je lakše odabrati dar za djecu, popriličan je izazov odabrati dar odrasloj osobi, odnosno dar koji će im se svidjeti i po kojem će vas pamtiti.

Nekada nam to lako polazi za rukom jer smo dobro razmili o potrebama, no ponekad se u želji da odaberemo najbolje znamo i izgubiti. Postoji par uvriježenih savjeta kako odabrati pravi poklon odrasloj osobi. Pa idemo redom:

1. darujte poklon koji odražava vas i osobu koju darujete

2. darujte poklone koji će trajati

3. darujte poklon za koji znate da ga ta osoba želi

4. darujte poklon koji je praktičan

5. i zadnje, nemojte pokušavati uljepšati loš poklon.

Prilikom darivanja odrasle osobe često polazimo od toga da bismo voljeli darovati nešto što će joj donijeti dodatnu vrijednost, odnosno pomoći u svakodnevnom životu. Kada se odlučimo za to nešto, često odabiremo razne gadgete i druge cool stvari, no sada vam želimo predložiti ne baš tako čest ali jednako cool božićni dar - robotski usisavač. Koliko god vam to zvučalo čudno, ovo je zaista dar po kojem će vas pamtiti, i to svaki dan dok taj robotski usisavač usisava umjesto njih.

Većina ljudi još uvijek ne razumije koncept robotskog usisavača. Robotski usisivači vrlo su slični tradicionalnim usisivačima odnosno primarna funkcija im je usisavanje vaših domova.  Međutim, robotski usisivači razlikuju se od tradicionalnih usisavača kada je u pitanju praktičnost. Ovo je jedini faktor koji razlikuje robotske usisavače i tradicionalne usisavače. Da to razjasnimo, dok tradicionalnim usisivačima upravljaju ljudi, robotski usisivači rade autonomno i to je mjesto odakle koncept robotike dolazi.

Što ovo znači? Osim što ste im darovali ultra moderan dar, učinili ste zapravo puno više od toga, darovali ste im višak slobodnog vremena.

Roomba e5158

iRobot ima 25 godina iskustva s robotikom i svo to iskustvo je satkano u malim kućanskim robotskim aparatima koji nam pomažu u svakodnevnom životu. Tako vam Roomba e5158,  iz napredne e5 serije, vrlo lako postaje najpouzdaniji kućanski pomagač. Ovaj pametni ljubimac osim što usisava umjesto vas, omogućuje i zakazivanje rasporeda čišćenja prije nego stignete kući kako bi vas dočekao čist dom. Sve što je potrebno je par klikova u iRobot HOME mobilnoj aplikaciji i stvar će biti riješena.

Roomba e5158 ima do 50% bolje performanse čišćenja smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova radi pojačane AeroForce tehnologije ovog modela. Njegov inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje joj preispitivanje okoline 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica. Dobro ste pročitali, Roomba serije e5 uspješno će počistiti čak i teško dostupna mjesta i manevrirati oko namještaja. Sve to dok Vi uživate u zasluženom odmoru.

Kako bi Vam još više olakšala proces održavanja, ovaj model ima mogućnost perivog spremnika, dok su još veću efikasnost čišćenja omogućili dugotrajnija baterija i poboljšani filteri. Impresivan set karakteristika, složit ćete se.

Premium i7 serija

Za one koji su zaljubljenici u tehnologiju i to im ne predstavlja „skup sport“, savjetujemo da se odluče za premium i7 seriju. Zamislite robotski usisavač koji usisava umjesto vas sa svim gore navedenim karakteristikama, no također čisti samog sebe do 30 pražnjenja i pritom pamti plan vašeg doma i čisti točno zadane prostorije. Roomba i7+(i7558) iz premium i7 serije se ističe po tome što koristi Imprint™ Smart Mapping tehnologiju koja joj omogućava odrediti kada i koju prostoriju treba očistiti. Kontrola čišćenja dostupna je na nadohvat ruke –odnosno putem iRobot HOME aplikacije. Bila to kuhinja, dnevna ili spavaća soba, Roomba i7 je prepoznaje i prema naredbi čisti isključivo zadanu prostoriju. Primjerice, kada nešto prospete u kuhinji, sjednete na kauč i pošaljete svoju Roombu tamo da počisti za vama.

Ipak, najveću inovaciju premium serije i7 predstavlja Clean Base™ baza za automatsko pražnjenje prljavštine koja Roombi i7+ omogućuje samostalno pražnjenje spremnika. Naime, nova Roomba automatski se prazni u jednokratnu vrećicu koja sadrži 30 spremnika za prašinu – zbog čega ćete zaboraviti na usisavanje tjednima. Roomba pritom koristi zatvorene, jednokratne vrećice za lakše bacanje bez oblaka prašine.

Održavanje Roomba® robotskog usisavača nikad nije bilo lakše. S perivim spremnikom, jednostavno se ispere zaostalu prašinu i prljavštinu s Roombe i7+.


Nabavite Roombu po akcijskim cijenama

Spomenute Roombe možete nabaviti po akcijskim cijenama. Tako ćete od 6.11. do 31.12. (ili do isteka zaliha) kupnjom Roombe e5158 uštedjeti 400 kn i platiti je samo 3.199,00 kn, dok ćete Roombu i7+ platiti 7499,00 kn što je ušteda od čak 1500 kn. Suludo je ne iskoristiti ovu jedinstvenu ponudu.

Ova iRobot ponuda dostupna je na iRobot Hrvatska trgovinama, te kod ovlaštenih iRobot prodajnih partnera EmmezetaSvijet MedijaElipsoChipoteka, Harvey Norman, BazzareKupiLinks. Više o proizvodima možete si pogledati ovdje.

Vrijeme je za pravi poklon!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:54