UPRAVITELJI

Dub inženjering BOLJE GOSPODARENJE ZGRADAMA

Piše Dražen Gudić
Foto Jakov Prkic/Cropix
18. prosinca 2020. - 08:00

Upraviteljska tvrtka "Dub inženjering" postoji od samog početka upravljanja nekretninama odnosno od 1997. godine od kada su konstantno na tržištu te se uspješno prilagođavaju svim zahtjevima upraviteljstva tijekom svih ovih godina na poslovima upravljanja i održavanja stambenih i poslovnih objekata, ali i garaža, vila za odmor i mini naselja.

Riječ je o privatnoj tvrtki s mladim i dinamičnim kadrom koja prati i brzo rješava sve probleme u upraviteljstvu. Poslovanje im je potpuno digitalizirano pa se praćenje svih financijskih parametara obavlja preko WEB-a.

image
Zgradom Lazarica upravlja 'Dub inženjering'
Tom Dubravec/Cropix

Uz stalne zaposlenike koriste se usluge niza vanjskih stručnih suradnika i višegodišnjih provjerenih kooperanata koji pokrivaju sve segmente osiguranja, održavanja, sanacije i poboljšavanja zgrade.

O upraviteljskim kompetencijama "Dub inženjeringa" najbolje svjedoči činjenica da u portfelju uz nebodere i zahtjevne novoizgrađene objekte, održavaju i stambene zgrade u staroj gradskoj jezgri. Portfelj se iz godine u godinu povećava.

Pokrivaju područje većeg dijela Dalmacije, preciznije od Šibenika do Makarske s otocima.

Tvrtka je aktivna i u povlačenju sredstava iz EU fondova pa je na temelju Javnog natječaja omogućeno suvlasnicima u višestambenim zgradama prijaviti sufinanciranje projekata energetske obnove.

image
Zgradom Lazarica upravlja 'Dub inženjering'
Nikola Vilic/Cropix

Vrijedno pažnje je i višegodišnje iskustvo ugradnje dizala koje uključuje pripremanje dokumentacije potrebne za realizaciju projekta. Transparentnost poslovanja je na najvišoj razini kroz web pristup podacima o utrošenim sredstvima zajedničke pričuve i stanju računa zgrade.

U konačnici, "Dub inženjering" njeguje osoban i neposredan pristup upravljanju koji uključuje spremnost da se u svakom trenutku odgovori na zahtjev korisnika usluga i prepozna specifična problematika. Jer, ističu u ovoj dinamičnoj tvrtki, zgrade za njih nisu samo broj. U skladu sa zacrtanom misijom od koje ne odstupaju - zadovoljni suvlasnici i uredno životno okruženje povećava vrijednost nekretnine i kvalitetu života u zajednici.

20. travanj 2024 14:00