Koja vrata da otvorim... da te nađem, da te vidim... da te zagrlim...

NIKOLA CVITANOVIĆ

4.VII.2020. - 4.VIII.2020.
Hvala svima koji su nam bili na pomoć, izrazili sućut i ispratili ga na vječni počinak. Hvala za svaku suzu, cvijet i molitvu. Neka te Gospodin čuva u svom krilu, a mi ćemo u našim srcima... supruga Janja i sinovi Dino i Božen s obiteljima. Što je dan bez sunca i brod bez kapetana? Počivaj u miru!
Navršilo se mjesec dana od smrti našeg

ANTE RADOVIĆ

Od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima. Veliko hvala don Ivanu Čotiću, don Zdenko Periji, "Marijinom domu" u Zg, don Mirku Barbariću, fra Ivanu Lukaču, udruzi "Lovret", bojnoj "OMiN" HRM, Marku Perkoviću Thompsonu, doc. dr. Mraku, dr. Ledenku, dr. Pavelin, dr. Antonu Kordiću, dr. Sanji i njenoj Nikolini, dr. Aniti Čović i m.s. Ani. Posebno se zahvaljujemo doc. dr. Trpimiru Glavini i njegovoj supruzi, vms Dijani Blažević i svim kolegama i kolegicama Klinike za psihijatriju. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Prošlo je mjesec dana od kada je zauvijek usnula naša voljena supruga, majka, baka i prabaka

LEPA BOŽAN

rođ. KVARANTAN 1934. - 2020.
Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su nam izrazili sućut i bili uz nas u teškim trenucima. Zauvijek ćeš biti u našim mislima i srcima. Tvoji Felicio, Vanja i Asja s obiteljima. Počivala u miru.
Sve bi dali da si tu, bar na jedan tren da vičnost bude, da ti pratimo trag u beskraju.

VLASTA MLADINA

Prije mjesec dana vrijeme je stalo, a mi i dalje živimo, tužni, a ponosni što smo te imali. Dotaknuti pažnjom koju su nam iskazali u trenucima naše neizmjerne tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i izrazili usmene ili pisane riječi utjehe i veličanstveno ispratili našu voljenu i neprežaljenu suprugu, kćer, majku, svekrvu i baku. Velika hvala don Mati Munitiću, don Nikoli Mikačiću, svim svećenicima te zboru sv. Frane na dirljivom ispraćaju i molitvi. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima. Tvoja obitelj Počivala u miru Božjem.
Dana 3.VIII.2020. navršava se mjesec dana od kako smo se oprostili od našeg voljenog

KLAUS GÖTZE

Hvala rodbini, prijateljima i znancima koji su nam usmeno i pismeno izrazili sućut i hvala don Anti Ćotiću na dostojanstvenom ispraćaju našeg dragog na vječni počinak. Zahvalna supruga Ksenija i sin Oliver s obitelji Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
03. kolovoz 2020 18:25