StoryEditorOCM

surovi uvjetiTužan kraj potrage: pronađeno beživotno tijelo 30-godišnjaka koji je pao s brodice kod Paškog mosta

Piše Zadarski.hr
9. prosinca 2023. - 12:29

NOVO: 

Pronađeno je beživotno tijelom mladića koji se noćas oko 3 sata prevrnuo s brodicom kod Paškog mosta. Kako su nam potvrdili iz Lučke kapetanije Zadar, tijelo 30-godišnjaka pronađeno je u neposrednoj blizini mosta.

- Nažalost, temperatura mora i hladnoća nisu davale velike šanse da bi mogao preživjeti. Uz najbolju volu i napore sudionika potrage, ljudsko tijelo nakon dva sata u moru, po ovakvim uvjetima, ne može preživjeti - kazali su nam.

Podsjetimo, nesreća se dogodila nešto prije 3 sata, kada se okrenula brodica u kojoj su bila četvorica mladića iz Rtine. Trojica su uspjela doplivati do obale te ih je promrzle spasila policija, a za četvrtim se tragalo sve do oko 11 sati kada je tijelo pronađeno. 

Ranije objavljeno: Jedna osoba je nestala, a tri osobe su spašene u pomorskoj nesreći koja se noćas oko 3 sata dogodila kod Paškog mosta sa strane Ražanca.

Kako nam je potvrdila PU zadarska, do nesreće je došlo uslijed prevrtanja brodice manje od pet metara u kojoj su bile četiri mlađe muške osobe. U policiji nam nisu mogli reći koliko godina imaju sudionici nesreće, kao ni starost osobe za kojom se još uvijek traga. Također nismo mogli doznati što su u to doba radili na moru. Prema neslužbenim informacijama, mladići su bili u ribolovu, među njima nije bilo maloljetnika, a sva četvorica su iz okolnih područja. 

U potrazi za nestalim muškarcem tragaju pripadnici policije, Lučke kapetanije, HGSS-a, mještani, a u pomoć je pristigao i avion Pilatus HRZ-a.

image

Ilustracija

Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
27. travanj 2024 19:39