StoryEditor
ViralČista ljubav

Snimka dva mala prijatelja preplavila je ponovno društvene mreže, ali s važnim razlogom: pogledajte video koji vraća nadu u društvo

Piše PSD
2. lipnja 2020. - 22:50
Laurence Mouton/AFP

Sigurno ste naišli već na snimku dva mala prijatelja koja je prošle godine izazvala oduševljenje na Facebooku, gdje je najprije podijeljena.

"Zvijezde" snimke, dječaci Maxwell i Finnegan jedva su dočekali da prođu dani njihove razdvojenosti, a kad su se ugledali na cesti jednostavno su potrčali jedan drugome u zagrljaj. Maxwellov tata Michael Cisneros zabilježio je, na sreću, taj trenutak, a video je obišao svijet i u nekoliko dana postao viralan.

U svoj svojoj jednostavnosti, oduševio je korisnike društvenih mreža diljem svijeta i postao simbol pravog prijateljstva koje ne pita za razdvojenost, rasu, godine ni spol.

A danas se dijeli više nego tada. "Nitko se ne rađa kao rasist", poručuju korisnici društvenih mreža koje je tragična smrt Afroamerikanca Georgea Floyda potaknula da dijele i ovaj video, kao podsjetnik na neka ljepša vremena dok se ne smire prosvjedi u Americi kojima građani poručuju da im je dosta.

Izdvojeno

02. kolovoz 2020 10:04