StoryEditor
ShowbizODRŽANA BEOVIZIJA

‘Traže nas u Hrvatskoj!‘: ova će vatrena ženska trojka predstavljati Srbiju na Eurosongu, dajete li veće šanse njima ili Kedži?

Piše L.L.
2. ožujka 2020. - 10:01
Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić svojim su nastupom izazvale pravu pomutnjuScreenshot YouTube

I Srbija je izabrala pjesmu koju će ih predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu.

"Beovizija" je okončana spektakularnom pobjedom grupe "Hurricane" s pjesmom "Hasta la vista", koja će, između ostalih, konkurirati i našem Damiru Kedži.

O "Hurricanu" jutros pišu brojni regionalni mediji, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić svojim su nastupom izazvale pravu pomutnju na sceni.

Premda će razina njihove vokalne izvedbe nedvojbeno mnogima biti upitna, ne sumnjmo da je veliki broj onih kojima će šušurasti spektakl na sceni biti sasvim dovoljan za visoka očekivanja.

Od početka su slovile za jedne od favoritkinja, a veliku podršku imale su i u srpskom zvijezdi Jeleni Karleuši.

Nakon pobjede (iza sebe su ostavile pjevačicu Naivu i pjevača Igora Simića) uslijedilo je i burno slavlje, a djevojke su odlučne ostaviti jako dobar dojam i u Rotterdamu.

- Imamo dva mjeseca da se pripremimo. Gorjet će! - izjavile su samopouzdano. 

Kazale su i kako suveć dobile ponude za nastupe i u Hrvatskoj.

- Iskreno, traže nas svugdje pa tako i u Hrvatskoj, ali još uvijek nismo spremne. Snimamo nekoliko pjesama za naše, ali i strano tržište - rekle su djevojke za 24sata. 

Grupi "Hurricane" konkurirala je između ostalih i Neda Ukraden.

Kome dajete veće šanse za uspjeh na Izboru za pjesmu Eurovizije u svibnju: našem Damiru Kedži i "Divljem vjetru" ili grupi "Hurricane"?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

15. siječanj 2021 10:53