StoryEditorOCM
ShowbizNOVO POGLAVLJE

Splitski Gospodin Savršeni s Banjalučankom je prošao ‘sve i svašta‘, gledatelji znaju mali dio, tračeri nešto više, ali Toni Šćulac je našoj novinarki otkrio sve: Sa Stankicom mi je trenutno prelijepo!

12. svibnja 2022. - 09:00
'I dandanas se trudimo odgonetnuti kako da nastavimo graditi naš odnos, a da povećalo javnosti ne utječe na nas. Svjesni smo u što smo ušli...'Goran Jakus/RTL

Toni Šćulac završio je svoju avanturu u showu “Gospodin Savršeni”, no je li u njemu pronašao onu pravu, ne zna još uvijek ni on sam. Međutim, ne krije da i on i Stankica znaju kako definitivno ima još uvijek nade za njih.

Koliko mu se od showa život promijenio, je li sa Stankicom razmišljao o braku, te u kakvim je odnosima s drugim djevojkama, sve to otkrio nam je ovaj splitski doktor fizike.

Inače ne bismo bili baš ovako direktni, ali budući da je show u kojem ste sudjelovali ljubavne tematike - jednostavno moramo; znači vrlo direktno - jeste li (još uvijek) zaljubljeni u Stankicu?

- Odavno je prošlo vrijeme kada sam bio samo zaljubljen u Stankicu...

Posljednjih dana gledatelji su imali priliku gledati vašu ljubavnu priču po principu toplo-hladno... Posljednjom fotograf...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:43