Array ( [view] => item )
noget
StoryEditor
Showbizprije desetak godina

Sinjanka Iva Ajduković našem je novinaru otkrila anegdotu s Oliverom: Mora da si grlata, vi ste tamo svi grlati? Znaš da su Zorica i Doris otamo...

30. srpnja 2020. - 23:11
Ante Čizmić/HANZA MEDIA

Sinjanka Iva Ajduković koja je u Vela Luci pjevala Oliverove pjesme "Vrime Božje", a s Alenom Đurasom izvela "Morskog vuka", prisjetila se trenutaka kad se našla u društvu nezaboravnog Velolučanina.

- Prije desetak godina upoznala sam ga preko Ante Gele. Kad me vidio pitao me: Odakle si ti mala? Kad je čuo da je Sinj u pitanju nasmijao se i kazao: Mora da si grlata kad si iz Sinja, vi ste tamo svi grlati, to je ta dalmatinska krv.

Znaš da je Zorica Kondža otamo, i Doris Dragović isto...

Njihov ponovni susret dogodio se 2013. na Runjićevim večerima.

- Čekala sam na probu i najednom nailazi Oliver. Mislila sam da me se ne sjeća i da mi se uopće neće obratiti, kad eto njega: A di si Ajdukovićka, Sinjanko kako si?

image
Ante Čizmić/HANZA MEDIA

Imala sam osjećaj kao da sam ga znala cijeli život i bila mu susjeda. Pivat u Oliverovom rodnom mistu u meni budi veliko strahopoštovanje, još veću ljubav i ogromnu čast.

A s druge strane je zapravo toliko jednostavno, jer Oliver se tokom svih godina toliko uvukao pod kožu da je njegova glazba postala dijelom svakog od nas, rekla je Iva.

Izdvojeno

30. srpanj 2020 23:12