StoryEditor
ShowbizTiho Orlić potpisavanjem ugovora s tvrtkom ‘fm production’ krenuo u inozemnu karijeru

Njemci vrbovali Thompsonova pobočnika

Piše PSD.
12. ožujka 2008. - 16:23
Pjevač ne krije uzbuđenje zbog činjenice da mu je rad prepoznao slavni njemački producent Peter Ries, inače suradnik svjetskih zvijezda poput Beyonce i Kylie Minogue
Tiho je spreman za proboj na inozemno glazbeno tržište

Tiho Orlić, kojeg je do sada estradni milje prepoznavao kao basista, pratećeg vokala i desnu ruku Marka Perkovića Thompsona, kreće u solo karijeru, no svoj će proboj u novom glazbenom iskoraku imati isključivo za inozemno tržište.

Tiho je ovih dana dogovorio suradnju s uglednom njemačkom kućom FM Production, koja će u potpunosti producirati njegov novi album i ne krije uzbuđenje zbog činjenice da mu je rad prepoznao slavni njemački producent Peter Ries, inače suradnik svjetskih zvijezda poput Beyonce Knowles i Kylie Minogue, koji je pokazao prilično zanimanje za splitskoga glazbenika.

- Jednostavno se dogodio klik. Moj novi album u rock maniri s primjesama heavy metala svidio se Peteru, pa  je odlučio potpisati kompletnu produkciju. Već 80 posto materijala je gotovo, no zbog brojnih domaćih i inozemnih koncerata jednostavno ne stignem album privesti kraju. Nadam se da će do kraja godine sve biti sređeno - pohvalio nam se Tiho.

Nakon okončavanja rada na novom glazbenom uratku slijede promocija i turneja kojom će Tiho započeti solo karijerom. U svemu tome će mu pomoći Jadranka Čelik-Škugor, njegova menadžerica za inozemno tržište, ali i jedna od najpopularnijih radiovoditeljica u Njemačkoj, koja ga je i spojila s poznatim producentom.

- Osjetio sam kako je došao trenutak da pokušam napraviti nešto novo. Znam da sam sazrio za takvo što, osobito zahvaljujući brojnim utakmicama u nogama koje sam prošao tijekom rada s Thompsonom - kazao nam je Tiho istaknuvši s nemalim ponosom  kako je, za sada, jedini pjevač iz Hrvatske koji je uspio ostvariti suradnju s ovom uglednom kućom.

Tiho ima odlične ideje

- Svidio mi se Tihin način glazbenog razmišljanja. On ima odlične ideje, jako dobro pjeva i posjeduje nesvakidašnji glas.Zato smo spremni na zajedničku suradnju koja će biti mnogo više od same produkcije - kazao je popularni producent Peter Ries.

Producent Peter Reis oduševljen je Tihinim idejama za prvi solo album
#TIHOORLIĆ#MARKOPERKOVIĆTHOMPSON

Izdvojeno

06. srpanj 2020 22:25