StoryEditorOCM
ShowbizPOZNATI TEREN

Natalija Prica uživala na izboru za Miss Universe Hrvatske: u dugoj poluprozirnoj haljini i visokim sandalama, s prijateljicama je pomno pratila natjecanje koje je i nju lansiralo

Piše M.P.
15. srpnja 2021. - 11:44
Natalija Prica je nedavno ustvrdila kako je, nakon Bandićeve smrti, bila izložena medijskom linču, koji je njezine roditelje koštao zdravljaŽeljko Puhovski/Cropix

Svečanosti proglašenja Miss Universe Hrvatske za 2021. godinu nazočila je i zagrebačka stomatologinja Natalija Prica (32), koja je tu titulu ponijela 2011. godine, kao 22-godišnjakinja.

Prica je na natjecanje došla u elegantnoj djelomično prozirnoj dugačkoj haljini bež boje s ukrasnim cvjetnim motivima u boji trule višnje. Outfit je upotpunila srebrnim cipelama na visoku petu i srebrnom ručnom torbom, prenosi Jutarnji.

Nazočni u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, mjestu održavanja izbora za Miss Universe Hrvatske, svjedoče da je Prica bila dobro raspoložena te da je u društvu prijateljica sa zanimanjem pratila natjecanje u kojem je u konačnici pobijedila Dubrovnikinja Ora Antonia Ivanišević, 20-godišnja studentica managementa u turizmu.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 18:59